Go Back   Viprasys - Your #1 source for freewares > Yahoo! Stuff > Yahoo Help and Issues

Yahoo Help and Issues Post all the Yahoo related help and issues here. Can also post latest yahoo related news here.

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync™ Here! =)) Sync™ Introduction 0 04-03-2011 02:45 AM
sync __shan Request For Mobile apps, games 1 06-15-2010 12:53 PM
vc sync w1ck3ddr4g0n Programming related 0 07-26-2009 07:48 PM

Post New Thread  Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2009, 04:41 PM   #1 (permalink)
Big Cracker
 
YahooEviL's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Japan
Posts: 207
VipraSys Cash: 17,496.16
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
YahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to YahooEviL
Angry VC Sync 2...

is d VC Sync 2 working on VISTA ?
i used it on XP...but i change yesterday my OS to VISTA...
and i try to use it but it doesnt work...
heres d message thats always shows up.......



1:28:59 AM: Ready...

1:28:59 AM: Client information located and successfully set to (C:\Users\jhaniel\Desktop\Y!Supra\Y!Supra.exe)

1:29:14 AM: Failed to Spawn Process [Y!Supra.exe]

1:29:14 AM: Failed to attach to [Y!Supra.exe]

help me plz...
i love this...
YahooEviL is offline  
Post Thanks / Like - 1 Thanks, 0 Likes
Old 08-27-2009, 05:35 PM   #2 (permalink)
Elite
 
|\| | T R ()'s Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Down Your Bed !
Posts: 333
VipraSys Cash: 227,831.80
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute|\| | T R () has a reputation beyond repute
Default Re: VC Sync 2...

yes its working good with vista...m using it with vista from last 5 months...no prob here.....:thing:
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
|\| | T R () is offline  
Old 08-27-2009, 09:41 PM   #3 (permalink)
Elite Member
 
whatsabooter's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Above Ground
Posts: 1,572
VipraSys Cash: 29,615.27
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
whatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond reputewhatsabooter has a reputation beyond repute
Default Re: VC Sync 2...

Quote:
Originally Posted by __za1im__ View Post
yes its working good with vista...m using it with vista from last 5 months...no prob here.....:thing:
Do you have the paid version or cracked? If its paid can you tell me does it work better?
__________________
Use the Thanks Button
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


whatsabooter is offline  
Old 08-31-2009, 11:51 AM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 47
VipraSys Cash: 2,828.10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
dipstick2005 is an unknown quantity at this point
Default Re: VC Sync 2...

Quote:
Originally Posted by YahooEviL View Post
is d VC Sync 2 working on VISTA ?
i used it on XP...but i change yesterday my OS to VISTA...
and i try to use it but it doesnt work...
heres d message thats always shows up.......



1:28:59 AM: Ready...

1:28:59 AM: Client information located and successfully set to (C:UsersjhanielDesktopY!SupraY!Supra.exe)

1:29:14 AM: Failed to Spawn Process [Y!Supra.exe]

1:29:14 AM: Failed to attach to [Y!Supra.exe]

help me plz...
i love this...
You may try like this:
1. Open VC sync
2. located Client information---->selected Y!supra
3. Spawn Process --> selected y!supra
then automatically y!supra will open and ready for login
dipstick2005 is offline  
Post Thanks / Like - 1 Thanks, 0 Likes
Old 09-01-2009, 03:57 PM   #5 (permalink)
^VIPRA.HOLIC^
 
~=>REAP<=~'s Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: __Manila.Boy__
Posts: 474
VipraSys Cash: 8,380.95
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute~=>REAP<=~ has a reputation beyond repute
Default Re: VC Sync 2...

Is VC Sync and SUpra compatible? Never tried connecting it to supra coz supra has its own domination..let me try it...hehehe
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
~=>REAP<=~ is offline  
Post Thanks / Like - 1 Thanks, 0 Likes
Old 09-01-2009, 04:11 PM   #6 (permalink)
Big Cracker
 
YahooEviL's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Japan
Posts: 207
VipraSys Cash: 17,496.16
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
YahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond reputeYahooEviL has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to YahooEviL
Default Re: VC Sync 2...

Quote:
Originally Posted by dipstick2005 View Post
You may try like this:
1. Open VC sync
2. located Client information---->selected Y!supra
3. Spawn Process --> selected y!supra
then automatically y!supra will open and ready for login
i know how to use that dude...
i did that and that error cames up.....( that 1 that i post...)


Quote:
Originally Posted by ~=>REAP<=~ View Post
Is VC Sync and SUpra compatible? Never tried connecting it to supra coz supra has its own domination..let me try it...hehehe

[Only registered users can see links. ] yea dude...its compatible...i used it in XP....
YahooEviL is offline  
Old 09-01-2009, 08:41 PM   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 47
VipraSys Cash: 2,828.10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
dipstick2005 is an unknown quantity at this point
Default Re: VC Sync 2...

Ok bro, I just finished the test and I knew ur problem:
Right now u r running window with "User Acc Control" on, in Vista
So u should run the program as administrator by right click on icon and check, then it's 100% working.


dipstick2005 is offline  
Post Thanks / Like - 1 Thanks, 0 Likes
Old 09-01-2009, 08:47 PM   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 47
VipraSys Cash: 2,828.10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
dipstick2005 is an unknown quantity at this point
Default Re: VC Sync 2...

Quote:
Originally Posted by ~=>REAP<=~ View Post
Is VC Sync and SUpra compatible? Never tried connecting it to supra coz supra has its own domination..let me try it...hehehe

Yes it is
Here the working pic on Vista:


dipstick2005 is offline  
Old 09-01-2009, 11:24 PM   #9 (permalink)
Elite Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 100
VipraSys Cash: 3,629.50
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
vantot is an unknown quantity at this point
Default Re: VC Sync 2...

its working but it really help dominate voice?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
vantot is offline  
Post Thanks / Like - 1 Thanks, 0 Likes
Old 09-01-2009, 11:27 PM   #10 (permalink)
The----GooD---BoY
 
__Sare__'s Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 17,332
VipraSys Cash: 302,263.55
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 17
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute__Sare__ has a reputation beyond repute
Default Re: VC Sync 2...

Quote:
Originally Posted by vantot View Post
its working but it really help dominate voice?
nah that depend ur conection u can domination vc with any progy vc if u

have big conection include seeting the voice vc

just my opinion
__________________




u nedd key of kaspersky


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

__Sare__ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1
vBCredits II Deluxe - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2010-2014 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.1.6 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
The logos and trademarks used on this site are the property of their respective owners.
We are not responsible for comments posted by our users, as they are the property of the poster.